Motorola mai pregăteşte telefoane din gama One: Motorola One Pro şi One Action ar fi gata de lansare

Autor:  | Publicat în:  Motorola 723 ori
<b>Motorola mai pregăteşte telefoane din gama One: Motorola One Pro şi One Action ar fi gata de lansare</b>Motorola a lansat la începutul aceşti luni telefonul One Vision, care inaugurează o serie de noutăţi în lineup, de la procesorul Exynos la camera selfie cu decupaj bulină. Totuşi, înainte de lansare auzisem că seria

Motorola a lansat la începutul aceşti luni telefonul One Vision, care inaugurează o serie de noutăţi în lineup, de la procesorul Exynos la camera selfie cu decupaj bulină. Totuşi, înainte de lansare auzisem că seria Motorola One se va extinde şi cu alte telefoane, iar azi avem mai multe detalii despre ele. Noile modele apar ca Motorola One Pro şi One Action.

În aprilie zvonacul Evan Blass scria că Motorola lucrează la unul sau două terminale cu Android One. One Vision a devenit oficial, dar acesta e doar începutul. Motorola One Action a fost şi el menţionat în aprilie, iar acum revine în prim plan. Zvonurile afirmă că acest terminal ar putea fi unul robust, cu corp rezistent la apă, praf, intemperii şi şocuri, judecând după numele "Action".

Sunt şi surse care spun că "Action" vine de la comanda regizorului care indică începutul filmării, deci ar putea avea o cameră specială, mai ales la capitolul video. Cât despre Motorola One Pro, particula "Pro" indică dotări ceva mai high end, deci îmi imaginez mai degrabă un Snapdragon 710 decât Exynos-ul 9609 de pe One Vision.

Am putea vedea şi 6 sau 8 GB RAM la bord şi poate chiar o cameră triplă. Ce e sigur e că avem un Android Pie curat la bord şi terminalul este inscris în programul Android One. Cele doua handseturi noi ar putea avea in comun cu One Vision senzorul de 48 de megapixeli din spate și elemente de design. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×