Motorola One Macro este un nou model din seria Motorola One, tot cu Android One la bord

1.208 ori
<b>Motorola One Macro este un nou model din seria Motorola One, tot cu Android One la bord</b>Seria Motorola One este în continuă extindere și după ce am testat modelul One Vision în ultima lună de primăvară și am aflat în iunie că există un și o variantă One Action, azi descoperim primele detalii despre un așa numit

Seria Motorola One este în continuă extindere și după ce am testat modelul One Vision în ultima lună de primăvară și am aflat în iunie că există un și o variantă One Action, azi descoperim primele detalii despre un așa numit Motorola One Macro. Acesta din urmă tocmai ce a confirmat de către Evan Blass, drept încă unul dintre acele smartphone-uri Android One midrange de la Moto. 

Motorola One Macro

Totul începea anul trecut cu Motorola One și One Power, iar în acest an seria pare a se extinde serios după cum ne dezvăluie celebrul zvonac pe Twitter. Din păcate Evan Blass a precizat doar numele acestui device, lăsându-ne să speculăm pe tema dotărilor pe care le va aduce la pachet.

Având în vedere specificațiile regăsite la bordul telefoanelor Moto One lansate în acest an pe piață, am putea presupune că și aici primim un procesor Exynos, dar și 4 GB RAM cel puțin. Judecând după denumire, Motorola One Macro ar putea plusa cu una dintre acele camere macro de 2 megapixeli văzute pe telefoanele Honor 20. Nimic nu e sigur încă și funcția macro nu ar strica sa aibă un upgrade pe mobile.

Apropo, există pe lista de viitoare telefoane și un Motorola One Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×