Motorola Moto E3 este oficial; costă doar 99 euro și vine cu display HD de 5 inch

3.338 ori
<b>Motorola Moto E3 este oficial; costă doar 99 euro și vine cu display HD de 5 inch</b>Cei de la Motorola au dezvăluit astăzi smartphone-ul entry-level numit Moto E3 - terminal al cărui design se aseamănă cu cel adoptat de către versiunea G4 Plus. Telefonul de față costă doar 99 euro și ne aduce un procesor quad-core, un display HD de 5 inc

Ziua de 14 iulie s-a dovedit a fi foarte generoasă în materie de lansări de terminale mobile, printre acestea aflându-se și smartphone-ul Motorola Moto E3. La prima vedere, acest produs pare a adopta design-ul modelului Moto G4 Play, fiind adusă în ecuație o carcasă din policarbonat ce include pe partea din spate o cameră foto plasată central și logo-ul Motorola circular și puțin adâncit.

Moto E3

Ca specificații întâlnim aici un display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core și o cameră foto principală de 8 megapixel ce este însoțită de un bliț LED. Telefonul beneficiază de certificare pentru rezistența la contactul cu stropi de apă, de un senzor frontal de 5 megapixeli, de o baterie de 2800 mAh și de conectivitate 4G LTE. 

Moto E3

Moto E3 ne va mai aduce și un slot pentru carduri microSD la pachet, și va rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow din fabrică, și va ajunge în magazine începând din luna septembrie a acestui an. Pe piața din UK, prețul său va fi de aproximativ 99 euro ~ 445 lei. Rămâne să aflăm odată cu listarea oficială pe site-ul companiei și detalii despre memoria RAM și cea internă disponibilă la bord.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×