Primul unboxing pentru smartphone-ul Apollo Lite ne este prezentat chiar de către Vernee

1.362 ori
<b>Primul unboxing pentru smartphone-ul Apollo Lite ne este prezentat chiar de către Vernee</b>Smartphone-ul Vernee Apollo Lite se pregătește de livrare în aceste momente către clienții ce au plasat anterior o precomandă, telefon ce dispune de dotări high-end și de un design pe măsură. Având un preț de doar 229.99 dolari, acest terminal dispune de

Numeroase smartphone-uri Vernee Apollo Lite sunt pregătite în acest moment pentru livrarea către clienții ce au plasat anterior o precomandă, telefon disponibil la un preț de doar 199.99 dolari prin intermediul retailerului TomTop.com. Între timp, compania producătoare decide să ne prezinte un clip video de unboxing pentru acest smartphone complet metalic ce aduce la bord dotări demne de un terminal high-end, și asta la un preț accesibil.

Vernee Apollo Lite

Observăm că telefonul sosește într-o cutie mată de culoare negru, în interiorul căreia regăsim bineînțeles smartphone-ul, un încărcător pentru Europa cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, cablul USB Type-C și o cheiță metalică pentru accesarea slotului SIM și a locașului ce ascunde cardul microSD. De asemenea, avem și o folie de protecție deja aplicată pe display-ul handset-ului.

Știți deja faptul că Vernee Apollo Lite sosește cu display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și cu 4 GB memorie RAM. La pachet este inclus un senzor foto principal Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și un scanner de amprente aflat pe partea din spate. Pentru mai multe detalii despre Vernee Apollo Lite puteți accesa site-ul oficial de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×