Motorola Moto E4 şi Moto E4 Plus anunţate oficial, cu baterie generoasă pe modelul cu Plus şi Android 7.1.1 Nougat pe ambele

1.134 ori
<b>Motorola Moto E4 şi Moto E4 Plus anunţate oficial, cu baterie generoasă pe modelul cu Plus şi Android 7.1.1 Nougat pe ambele</b>Cu mult mai devreme decât indicau zvonurile, au debutat astăzi smartphone-urile Motorola Moto E4 și Moto E4 Plus, dispozitive din categoria entry-level ce rulează Android 7.1.1 Nougat. Modelul cu plus în coadă se remarcă și prin generoasa baterie de

La ultima scăpare Motorola Moto E4 şi Moto E4 Plus erau asociate unei lansări pe 17 iulie. Iată că acest debut s-a produs totuşi pe 12 iunie şi aflăm cu această ocazie preţurile şi specificaţiile finale ale acestor noi telefoane. Dintre ele iese în evidenţă Moto E4 Plus, care are o baterie demnă de un battery phone veritabil.

Moto E4

Acesta sunt modele low midrange, apropiate de zona de buget. Moto E4 se prezintă cu un ecran 720p de 5 inch, procesor Snapdragon 425 sau 427, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Avem şi o cameră principală de 8 MP, cu deschidere F/2.2 şi cameră selfie de 5 MP cu propriul blitz. Terminalul are scanner de amprente, corp rezistent la apă şi rulează Android 7.1 Nougat. La bord mai găsim o baterie de 2800 mAh, iar handsetul vine cu corp din plastic, pe negru sau auriu. Moto E4 costă 129.99 euro.

Moto E4

Trecând la versiunea mai mare, Motorola Moto E4 Plus are ecran de 5.5 inch cu rezoluţie HD, procesor Snapdragon 427 şi 2 GB RAM. Aduce 16 GB sau 32 GB stocare, cameră de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP (cu blitz). Oferă suport WiFi şi Bluetooth 4.1, scanner de amprente şi corp rezistent la stropire. Şi el rulează Android 7.1 şi are ca selling point bateria generoasă de 5000 mAh, care ar trebui sa ofere mai multă autonomie decat cea a modelului Moto E Power de anul trecut.

Moto E4

Corpul său combină plasticul şi metalul, iar preţul este de 199 euro. Ambele modele oferă suport pentru încărcătoarele Moto/Lenovo de 10W, cu încărcare rapidă. Din ce am înteles în anumite regiuni Moto E4 Plus are 3 GB RAM și ambele terminale au procesoare MediaTek.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×