O primă fotografie alb-negru realizată cu OnePlus 5 e postată online de către CEO-ul OnePlus

2.461 ori
<b>O primă fotografie alb-negru realizată cu OnePlus 5 e postată online de către CEO-ul OnePlus</b>Încet încet se scurg zilele rămase până la debutul smartphone-ului OnePlus 5, terminal ale cărui dotări hardware le-am aflat în mare și pe care l-am văzut prezentat și într-o serie de randări. Am aflat că acesta va pulsa cu o cameră foto duală

OnePlus a început să tureze la maxim maşinăria de promovare şi teasere pentru viitorul său flagship. Ca atare s-au îndesit teaserele pentru OnePlus 5, iar azi vedem şi o primă fotografie alb-negru realizată cu camera sa duală.

Mostra foto OnePlus 5

Terminalul debutează pe 20 iunie, adică săptămâna viitoare şi am aflat deja că are o cameră performantă în condiţii low light. Ştim că va avea un senzor color şi unul monocrom şi ar putea costa 550 de euro pe continentul nostru. Revenind la fotografia cea nouă, ea a fost postată pe Weibo de către Pete Lau, CEO OnePlus. E genul acela de fotografie care încape uşor într-un album "Best Of", al cadrelor cu semnificaţii profunde şi compoziție excelentă.

Îl prezintă pe un tânăr stând lângă ambarcaţiuni de pe râu, iar umbrele şi lumina prinse de cameră sunt perfecte. Fotografia a folosit un filtru live, dar nu a fost alterată prin post procesare, conform lui Pete Lau. Nu e prima oară când oficialul partajează o captură realizată cu OnePlus 5, precedenta fiind o fotografie low light. Judecând după acea captură, cel puţin una dintre camere are rezoluţie de 16 MP. Am vazut si capturi video aici.

Am aflat şi că OnePlus colaborează cu DxO Labs pentru a crea algoritmi de procesare a imaginii cât mai buni. OnePlus 5 pare gata să se dueleze cu telefoanele Huawei, care realizează captură monocromă excelentă cu ajutorul unuia dintre senzorii camerelor duale. Sunt sigur că mai vedem mostre până la ziua debutului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×