Motorola Moto Z (2018) debutează în China, primind şi o ediţie specială asociată filmului Kingsman

1.235 ori
<b>Motorola Moto Z (2018) debutează în China, primind şi o ediţie specială asociată filmului Kingsman</b>Pe neașteptate a sosit în această zi lansarea lui Motorola Moto Z (2018), telefon care din păcate este doar o versiune ușor îmbunătățită a lui Moto Z2 Force. Există și o ediție specială asociată filmului Kingsman Secret Service

Bănuiam că Motorola va lansa un urmaş pentru foarte subţirele Moto Z, dar nu ne aşteptăm ca el să vadă lumina zilei în China întâi şi fără prea multe scăpări înainte. Cunoscut drept Moto Z 2018 deocamdată, terminalul a debutat cu o cameră duală la pachet şi având o ediţie specială asociată filmului Kingsman Secret Service. Şi înainte să vă bucuraţi prea tare, aflaţi că este practic o versiune rebranduita şi uşor modificată de Moto Z2 Force.

Moto Z 2018

Moto Z (2018) este fabricat din aluminiu Seria 7000 şi vine cu un ecran de 5.5 inch AMOLED, cu protecţie de tip ShatterShield. Faţă de varianta internaţională de Moto Z2 Force, acest model schimbă doar logo-ul, care este acum auriu în loc de negru. În rest păstrează noul setup pentru conectorii modulari, antena de jur împrejurul spatelui şi corpul metalic subţire.

Moto Z 2018

O veste bună e că primim 6 GB RAM în loc de 4 GB, 128 GB stocare, dar se păstrează procesorul Snapdragon 835. În spate se află două camere Sony IMX386 de 12 MP, una monocrom şi una RGB, iar pentru selfie avem o cameră de 5 MP cu blitz propriu. La bord mai găsim o baterie de 2730 mAh, iar la pachet vine un Moto Mod TurboPower de 3490 mAh şi un Style Shell cu încărcare wireless.

Handset-ul nu are jack audio şi rulează Android 7.1.1. Motorola a anunţat odată cu acest smartphone şi o pereche de căşti HiFi cu conector USB Type-C, dar şi o ediţie specială de telefon Moto Z 2018, Kingsman VIP Special Edition. Aceasta vine cu o cutie cu design stil servietă, husă din piele, un carneţel aniversar de 45 de ani, căştile HiFi, garanţie şi adaptor USB Type-C la 3.5 mm.

Varianta VIP costă 1500 de dolari, iar pentru modelul standard nu avem preţ.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×