Gmail primește addon-uri în varianta pentru Android și cea web; iată ce soluții sunt pe listă

1.441 ori
<b>Gmail primește addon-uri în varianta pentru Android și cea web; iată ce soluții sunt pe listă</b>Astăzi aplicația Gmail în varianta pentru Android și web a primit o actualizare importantă, update ce ne oferă posibilitatea de a instala addon-uri. Printre acestea se numără soluții din partea Asana și Trello prin care vom putea

Au trecut luni bune de la anunțul Google din martie când aflam ce ni se pregătește pentru aplicația Gmail. Atunci descopeream că celebra soluție de mesagerie urmează a primi suport pentru addon-uri atât în varianta pentru Android, cât și în cea web. Deși a trecut multă vreme de atunci suntem bucuroși să aflăm că de astăzi Gmail primește în final suportul pentru addon-uri mult așteptat.

Gmail Add-ons

Debutează atât pe web cât și în aplicația destinată telefoanelor cu Android și rolul acestor addon-uri este acela de a ajuta utilizatorii să-și completeze task-urile direct din inbox-ul Gmail fără a fi nevoiți să intre dintr-o aplicație în alta sau să acceseze diferite soluții pe desktop. 

Gmail Add-ons

Așa cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, avem acum posibilitatea de a accesa zona Add-ons prin apăsarea butonului cu același nume. Ulterior prin lansarea unei aplicații de task-uri de tip add-on, utilizatorii vor putea edita detaliile dorite fără a fi nevoie să părăsească aplicația Gmail. Printre soluțiile disponibile sub formă de add-on se numără următoarele: Asana, Dialpad, DocuSign, hire, Inuit QuickBooks Invocing, ProsperWorks, RingCentral, Smartsheet, Streak, Trello și Wrike.

Gmail poate fi accesat de aici pe desktop, sau descărcat pe Android de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×