Motorola Moto Z2 Force are parte de o galeria amplă de randări, readuce jackul audio în actualitate

1.536 ori
<b>Motorola Moto Z2 Force are parte de o galeria amplă de randări, readuce jackul audio în actualitate</b>Săptămâna trecută apărea de nicăieri Moto Z2 Force, ca extensie logică a scăpărilor legate de noile modele Moto X şi Moto Z. Acum ajungem de la o scăpare solitară la o galerie amplă de randări, realizate de @OnLeaks şi Android Authority.

Săptămâna trecută apărea de nicăieriMoto Z2 Force, ca extensie logică a scăpărilor legate de noile modele Moto X şi Moto Z. Acum ajungem de la o scăpare solitară la o galerie amplă de randări, realizate de @OnLeaks şi Android Authority. Primim inclusiv un video cu o privire în 3D asupra terminalului.

Terminalul e unul modular, lucru confirmat de pinii din spate şi nu pare să schimbe chiar foarte mult designul lui Moto Z Force de anul trecut. Ce e cert e că jackul audio a revenit, după ce el dispăruse de pe terminalele Moto Z în 2016. A se remarca şi acel scanner de amprente frontal în stil Moto G5 şi faptul că antenele sunt bine deghizate în design.

Observăm şi prezenţa unui blitz LED pentru camera frontală, ca şi Moto Z-ul de anul trecut, iar ca dimensiuni terminalul face un salt la 156.32 x 76.36 mm, în vreme ce varianta din 2016 măsura 155.9 x 75.8 mm. Ecranul de 5.5 inch rămâne totuşi la posturi şi aşteptăm o baterie de peste 3.000 mAh la interior, daca e posibil. Moto Z2 Force măsoară un impresionant 5.99 mm în grosime, ajungând totuşi la 8.5 mm cu protuberanţa camerei.

Un alt aspect important de subliniat e camera duală, care se va regăsi probabil pe toată seria Moto Z şi poate şi Moto X 2017. Nu avem încă o perioadă pentru debut, dar nu cred că ne va prinde Computex în vară fără acest model anunţat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×