HTC U (Ocean) primeşte o scăpare nouă, aduce cu HTC U Ultra, e acoperit cu sticlă şi nu are jack audio

1.218 ori
<b>HTC U (Ocean) primeşte o scăpare nouă, aduce cu HTC U Ultra, e acoperit cu sticlă şi nu are jack audio</b>Cu fiecare săptămână care trece ne convingem tot mai mult ca HTC U va fi flagship-ul HTC pe anul curent şi nu vreun HTC 11. Noi scăpări au început să apară pentru acest HTC U, cunoscut o bună perioadă de timp şi ca "HTC Ocean" şi remarcându-se prin contro

Cu fiecare săptămână care trece ne convingem tot mai mult ca HTC U va fi flagship-ul HTC pe anul curent şi nu vreun HTC 11. Noi scăpări au început să apară pentru acest HTC U, cunoscut o bună perioadă de timp şi ca "HTC Ocean" şi remarcându-se prin controlul prin gesturi touch aplicate pe margini, în loc de butoane. Cea mai nouă imagine cu terminalul apare mai jos.

Ea vine de la celebrul Evan Blass, care oferă şi alte detalii despre handset. Aflăm că va fi un model cu display de 5.5 inch, deci mai mic decât HTC U Ultra. Ca design aduce cu U Ultra, folosind sticlă curbată în faţă şi spate şi nu ar veni nici el cu jack audio. Un aspect interesant e că terminalul va fi rezistent la apă şi praf, iar între cele două panouri din sticlă se află o ramă solidă metalică.

HTC U

Flagship-ul ar urma să aducă un procesor Snapdragon 835, 4 GB sau 6 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare şi o baterie de 3000 mAh. Ar trebui să aibă o cameră de 12 MP în spate şi frontală de 16 MP, cu senzori similari, dacă nu identici cu ai lui HTC U Ultra. Ca OS vom vedea Android 7.1 cu HTC Sense 9 aplicat peste, la pachet cu HTC Sense Companion şi noile gesturi de control şi comenzi vocale.

Vă reamintesc că acest terminal ar trebui să vină fără butoane fizice şi să interpreteze gesturi de "strivire" sau atingere a ramei sale metalice drept input. Debutul e aşteptat spre finalul acestei luni sau începutul lui mai. Mă aşteptam la un design mai original sincer să fiu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×