Motorola Nexus "Shamu" primește o nouă confirmare, ar putea sosi in noiembrie

903 ori
<b>Motorola Nexus "Shamu" primește o nouă confirmare, ar putea sosi in noiembrie</b>Ieri scriam&nbsp;despre un așa numit Motorola Shamu, care ar putea fi un nou smartphone Nexus cu ecran de 5.9 inch, iar azi avem parte de o nouă confirmare a acestui device. Phabletul ar urma să integreze și un scanner de amprente și să sosească...

Ieri scriam despre un așa numit Motorola Shamu, care ar putea fi un nou smartphone Nexus cu ecran de 5.9 inch, iar azi avem parte de o nouă confirmare a acestui device. Phabletul ar urma să integreze și un scanner de amprente și să sosească prin noiembrie.

Cei de la The Informationafirmă că au surse sigure (3 persoane apropiate de proiect), care asigură că terminalul e real, va sosi în acest an și va fi fantastic. Aparent Google și Motorola ar fi colaborat la acest proiect la puțin timp după anunțul vânzării Moto către Lenovo. Ideea era de a crea un ultim model Nexus împreună și deși angajații Motorola nu au fost mulțumiți cu vânzarea către Lenovo, ei au pus toată priceperea în acest proiect.

Din păcate nu avem și specificații pentru noul venit, dar numele de cod "Shamu" e menționat din nou. Mă aștept să avem la dispoziție Android L pe acest device, plus funcții că Active Display, comenzi vocale always on și cel mai nou CPU Qualcomm Snapdragon. Ne va aduce oare 2014 un Nexus 8/9 produs de HTC și un posibil Nexus 6 produs de Motorola?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×