HTC pregătește lansarea unui serviciu Health & Fitness În viitorul apropiat; aceștia achiziționează o companie din domeniu

Autor:  | Publicat în:  HTC 862 ori
<b>HTC pregătește lansarea unui serviciu Health & Fitness În viitorul apropiat; aceștia achiziționează o companie din domeniu</b>După ce marii jucătorii de pe piață, cum ar fi Samsung, Microsoft, Google sau Apple, au introdus servicii de monitorizare a stării de sănătate, iată că și HTC începe să facă primele demersuri în acest sens. După cum bine știm, în acest an...

După ce marii jucătorii de pe piață, cum ar fi Samsung, Microsoft, Google sau Apple, au introdus servicii de monitorizare a stării de sănătate, iată că și HTC începe să facă primele demersuri în acest sens. După cum bine știm, în acest an producătorii din domeniu au adus pe noile terminale lansate atât funcții de economisire a bateriei, cât și aplicații health & fitness.

Aflăm că în curând, compania taiwaneză HTC își va adăuga în portofoliu 3 noi companii, dintre care una se dovedește a fi implicată în domeniul sănătate. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință și faptul că celelalte 2 companii achiziționate activează în domeniul IT.

Analizând rând pe rând oferta rivalilor, remarcăm faptul că Microsoft ne încântă pe Windows Phone 8.1 cu serviciul Health & Fitness, funcție ce a fost testată chiar pe Nokia Lumia 930, un device care a primit de curând un review cuprinzător ce poate fi regăsit chiar aici. Acest serviciu ne oferă informații despre caloriile arse, numărul de pași efectuați, cât și numeroase opțiuni de tracking ale activităților sportive.

Trecând mai departe la Samsung, după cum bine știm, aceștia au integrat încă de pe modelul flagship Galaxy S5 lansat în acest an pe piață un serviciu denumit S Health. Acesta din urmă ne oferă detalii despre numărul de pași făcuți, caloriile consumate, cât și despre ritmul cardiac ce este măsurat prin intermediul senzorului dedicat situat lângă camera principală.

De asemenea, și gigantul Apple a intrat în acest an pe piața serviciilor de monitorizare sportive prin intermediul HealthKit. Acest serviciu va oferi în mare parte funcții similare de tracking, cum ar fi calcularea numărului de pași, durata ciclurilor de somn, sau numărul de calorii arse.

Ultima, dar nu cea din urmă companie din domeniu care va introduce un astfel de serviciu este Google, companie ce a prezentat în cadrul conferinței Google I/O 2014 serviciul numit Google Fit. Rămâne de văzut cu ce anume vor veni pe piață cei de la HTC și desigur care dintre toate aceste soluții se va dovedi a fi cea mai utilă și precisă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×