Motorola One Action este acum oficial! Are o cameră video de acțiune ce permite captura ultra-wide în mod vertical

1.226 ori
<b>Motorola One Action este acum oficial! Are o cameră video de acțiune ce permite captura ultra-wide în mod vertical</b>Continuă lansările de telefoane din această vară și astăzi facem cunoștiință cu un nou model Android One și anume Motorola One Action, smartphone-ul pe care deja îl testăm de câteva zile aici la Mobilissimo

Continuă lansările de telefoane din această vară și astăzi facem cunoștiință cu un nou model Android One și anume Motorola One Action, smartphone-ul pe care deja îl testăm de câteva zile aici la Mobilissimo. V-am prezentat în premieră un unboxing video cu doar câteva momente în urmă, iar în articolul de față discutăm despre design-ul său, dotările hardware și prețul recomandat pentru țara noastră.

Motorola One Action

În primul rând ne legăm de aspectul său și descoperim că nu există prea multe diferențe la comparația sa cu Motorola One Vision de exemplu. Avem parte de același format și împarte multe dotări cu acesta, de la ecranul IPS de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și până la procesorul octa-core Exynos 9609.

Motorola One Action

Avem 4 GB RAM, 128 GB de stocare flash + slot microSD, cameră selfie de 12.6 megapixeli și o baterie de 3500 mAh care potrivit datelor dezvăluite de către producător oferă până la 11 ore autonomie playback video, 47 ore playback audio sau până la 6 zile și jumătate în standby. Rulează Android One din fabrică și avem același scanner de amprente fizic în spate ca pe One Vision, camuflat în logo-ul Moto.

Motorola One Action

Noutatea principală este regăsită în spate acolo unde avem acum un setup de 3 camere foto. Senzorul principal este o unitate de 12 megapixeli (PDAF, f/1.8), cel secundar de 5 megapixeli și folosit pentru bokeh, iar al 3-lea senzor destinat strict capturii video. Motorola chiar numește acest senzor drept o cameră video de acțiune.

Are un unghi larg de 117 grade și descoperim că datorită unei inovații hardware și software Motorola, este posibilă filmarea de videoclipuri ultra-wide în poziție verticală. Rămâne să testăm pe îndelete telefonul în perioada următoare și suntem curioși ce promite la nivel de captură video. Prețul recomandat pe plan local este de 1.199 lei! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×