Motorola One Action apare în randări care îi prezintă camera triplă şi camera selfie în "bulina" din ecran

1.002 ori
<b>Motorola One Action apare în randări care îi prezintă camera triplă şi camera selfie în "bulina" din ecran</b>La fină de lună mai aflăm că Motorola se pregăteşte să extindă gama One şi cu alte modele decât One Vision. Urmează să vină un Motorola One Action, care tocmai a primit randări noi. Câteva specificaţii scăpaseră deja

La fină de lună mai aflăm că Motorola se pregăteşte să extindă gama One şi cu alte modele decât One Vision. Urmează să vină un Motorola One Action, care tocmai a primit randări noi. Câteva specificaţii scăpaseră deja de luna trecută, dar acum avem un peisaj complet. 

Motorola One Action

Ce e drept dotările nu sunt foarte diferite de One Vision, iar Motorola One Action va aduce un ecran de 6.3 inch IPS LCD cu rezoluţie Full HD+, dar şi un procesor Exynos 9609, 4 GB RAM şi 128 GB stocare. Ecranul are decupaj "bulină" pentru camera selfie. Mai avem şi o baterie de 3500 mAh la interior şi compromisul principal făcut de Motorola aici este trecerea de la o cameră principală de 48 MP la una de 12 MP.

Motorola One Action

Există şi un model cu 64 GB stocare şi chiar unul cu 3 GB RAM, pentru a ţine preţul mai scăzut. Motorola One Action optează pentru un corp din plastic şi nu sticlă şi metal, cum avea One Vision. Sursa scăpărilor noi oferă de altfel în randări o comparaţie între cele două modele. În spate vedem pe Moto One Action o cameră triplă, care include o "cameră de acţiune", una wide angle cu unghi de captură de 117 grame.

Telefonul va fi disponibil pe albastru, auriu şi alb şi ar trebui să debuteze la început de iulie la sub 400 de dolari. Ar trebui să vină cu o cameră selfie de 12.6 MP, iar camera principală va fi tot de 12.6 MP. Probabil vom avea şi acel senzor de 5 MP pentru captură de adâncime de la Moto One Vision.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×