Motorola One Hyper devine oficial: primul telefon Moto cu cameră selfie pop up, senzor de 64 MP în spate, încărcare foarte rapidă

1.766 ori
<b>Motorola One Hyper devine oficial: primul telefon Moto cu cameră selfie pop up, senzor de 64 MP în spate, încărcare foarte rapidă</b>Motorola a lansat probabil ultimul său telefon din 2019 şi poate cel mai interesant model din seria One. E vorba despre Motorola One Hyper care aduce câteva premiere: primul telefon Motorola cu cameră de 64 MP

Motorola a lansat probabil ultimul său telefon din 2019 şi poate cel mai interesant model din seria One. E vorba despre Motorola One Hyper care aduce câteva premiere: primul telefon Motorola cu cameră de 64 MP în spate, primul telefon Motorola cu camera pop up selfie şi primul cu încărcare la 45W. Avem toate detaliile despre el mai jos.

Motorola One Hyper

O scurtă recapitulare pentru început a tuturor telefoanele lansate de Motorola în gama One în ultimul an: Motorola One, Motorola One Vision, Motorola One Action, Motorola One Zoom şi Motorola One Macro. Acum trecem laOne Hyper, care vine cu un ecran de 6.5 inch cu screen to body ratio de 90% şi rezoluţie Full HD+.

Motorola One Hyper

Are panou IPS LCD şi aspect 19:9, iar cititorul de amprente este în spate, având şi rol de LED de notificări, având un inel luminos în jurul său. Procesorul său este acelaşi modest Snapdragon 675 de pe Motorola One Zoom, alături de 4 GB RAM şi 128 GB stocare, plus slot microSD. Aduce o baterie de 4000 mAh cu încărcare la 45W.

Motorola One Hyper

În 10 minute se încarcă destul pentru 12 ore de utilizare. Din păcate încărcătorul se vinde separat, iar la pachet ai doar unul de 15W. Trecând la camere, cea pop up selfie de 32 MP este o premieră pentru Motorola, ridicându-se din zona de sus a telefonului.

În spate găsim o cameră de 64 mpx principală, cu pixeli de 0.8 microni şi deschidere F/1.9, dar şi cu telemetru laser şi tehnologie Quad Bayer. Avem şi o cameră ultra wide de 8 MP şi promisiunea de filmare 4K. Motorola se laudă şi cu o funcţie de Night Vision, atât pentru camera selfie, cât şi pentru cea principală.

Terminalul rulează Android 10 în varianta stoc şi vine pe piaţa din SUA şi Brazilia întâi la preţul de 400 de dolari. Nuanţele disponibile sunt Roşu Ambră, Mov Orhidee şi Albastru Ocean. Aşteptăm şi o sosire în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×