Reduceri și Campanii Online #386: Azi PC Garage, Notino, Libris, QuickMobile [...]

664 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #386: Azi PC Garage, Notino, Libris, QuickMobile [...]</b>Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și dacă nu vreți să lăsați cumpărăturile pe ultima sută de metri, acesta ar fi momentul ideal să vă comandați produsele dorite. Aveți parte de promoții speciale

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și dacă nu vreți să lăsați cumpărăturile pe ultima sută de metri, acesta ar fi momentul ideal să vă comandați produsele dorite. Aveți parte de promoții speciale în această perioadă și garanția că produsele comandate vor ajunge la timp pentru a fi puse sub bradul de Crăciun. Descoperiți mai jos o listă a celor mai noi campanii din mediul online și la final un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vreți să vă jucați pe consolă în weekend, aflați că Altex are din nou reduceri la jocurile de PS4. Printre cele mai interesante ca preț avem Metro Exodus la doar 89 lei, respectiv Sekiro Shadows Die Twice ce costă acum 149 lei. Ambele sunt titluri lansate în acest an și promit o experiență unică și multe ore de explorat.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×