Motorola Xoom primește update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1.163 ori
<b>Motorola Xoom primește update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Tableta Xoom a fost lansată în 2011 și era printre primele tablete produse pe platforma Tegra 2 de la NVIDIA și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. Vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor Motorola, dar asta este altă poveste....

Tableta Xoom a fost lansată în 2011 și era printre primele tablete produse pe platforma Tegra 2 de la NVIDIA și cu Android HoneyComb pe post de sistem de operare. Vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor Motorola, dar asta este altă poveste.

Se pare că în SUA a fost făcut disponibil update la Android 4.0 ICS și deocamdată doar pentru cei care dețin o tabletă cu conectivitate wi-fi și fără 3G. Pentru Xoom cu 3G s-a spus că va sosi 4.0, dar nu s-a oferit o dată exactă.

Dintre noutățile aduse de Android 4.0 pe Xoom:

  • un nou lansator pentru aplicații;
  • browser mai bun și oferă o viteză mai mare la încărcarea paginilor web;
  • widget-uri cu dimensiuni ce pot fi personalizate. 

Se dă drumul la update în etape și dacă nu ați fost notificat de existența sa nu trebuie să fiți îngrijorați, va sosi în zilele următoare. Găsiți Motorola Xoom și în țara noastră pentru prețuri ce încep de la 1.499 lei și oferă 32 GB spațiu de stocare.

în final iată și un video cu acest update, via Bogdan C. Dumitru:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×