Wikipedia are acum o aplicație oficială În Android Market

1.195 ori
<b>Wikipedia are acum o aplicație oficială În Android Market</b>Ziua de ieri a fost marcată de protestul Wikipedia, care a avut site-ul închis timp de 24 de ore in semn de nemultumire față de legile SOPA. Ei bine, astăzi Wikipedia este în atenția noastră din nou, de această dată printr-o aplicație oficială...

Ziua de ieri a fost marcată de protestul Wikipedia, care a avut site-ul închis timp de 24 de ore in semn de nemultumire față de legile SOPA. Ei bine, astăzi Wikipedia este în atenția noastră din nou, de această dată printr-o aplicație oficială Android. O găsiți pe aceasta în Android Market aici, disponibilă gratuit.

Sunt sigur că sunt mulți posesori de smartphone-uri Android care ezită să intre în browserul telefonului pe Wikipedia dacă vor să copieze la examene, de exemplu. Acum, cu aplicația Wikipedia, publicată de Wikimedia Foundation aveți la îndemână toate informațiile necesare la o singură atingere de touchscreen distanță. Rețineți aspectul Oficial aici, deoarece există numeroase alte aplicații neoficiale pentru Wiki prezente deja in Android Market. Noua aplicație este bine pusă la punct, dar are totuși unele probleme în prima sa variantă.

Spre exemplu, softul ține GPS-ul activat, chiar și după părăsirea aplicației, astfel că bateria handsetului se va consuma mai rapid. în plus, căutarea Google nu este încă încorporată în această aplicație. Ce are ca bilă albă acest app Wikipedia este posibilitatea de a salva căutările utilizatorului, care va putea reveni apoi pentru a-și citi articolele care l-au interesat la un moment dat. în plus, puteți căuta articole și în funcție de localizare și împărtăși rezultatele cu amicii din rețelele de socializare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×