MWC 2010: Alcatel OT-980, handset similar cu Palm Pre soseste in luna mai

1.812 ori
<b>MWC 2010: Alcatel OT-980, handset similar cu Palm Pre soseste in luna mai</b>Nici Alcatel nu a lipsit de la showul din Barcelona, MWC 2010 fiind prilejul perfect pentru ca producatorul de handseturi sa anunte modelul OT-980, al carui design aminteste putin de Palm Pre. Alcatel OT-980 va sosi pe piata in luna mai si va rula...

Nici Alcatel nu a lipsit de la showul din Barcelona, MWC 2010 fiind prilejul perfect pentru ca producatorul de handseturi sa anunte modelul OT-980, al carui design aminteste putin de Palm Pre.


Alcatel OT-980
va sosi pe piata in luna mai si va rula Android, dar nu va asteptati la specificatii prea impresionante de la acest model. Cel putin asa indica lookul sau si brandul caruia ii apartine modelul, deoarece dotarile sale nu au fost anuntate oficial inca. Retineti si ca telefonul va fi lansat cu Android 1.6, dar upgradat la Android 2.1 peste cateva luni.

Iata si un clip hands on cu acest model, care pare masiv, incomod si gros, in comparatie cu celelalte terminale Android de pe piata:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×