MWC 2010: HTC anunta ca va lansa telefoane Windows Phone 7 Series in 2010

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.300 ori
<b>MWC 2010: HTC anunta ca va lansa telefoane Windows Phone 7 Series in 2010</b>La putin timp dupa ce Microsoft a prezentat oficial noua platforma Windows Phone 7 Series, HTC a anuntat ca va incorpora OS-ul pe noua sa generatie de terminale, pe care o va lansa in acest an. &nbsp; &nbsp; Prin acest anunt, HTC isi reconfirma...

La putin timp dupa ce Microsoft a prezentat oficial noua platforma Windows Phone 7 Series, HTC a anuntat ca va incorpora OS-ul pe noua sa generatie de terminale, pe care o va lansa in acest an.

Prin acest anunt, HTC isi reconfirma parteneriatul cu Microsoft, care pare a nu avea de suferit, in ciuda numarului mare de telefoane Android produse de taiwanezi si de faptul ca ei produc si telefoanele Google Nexus One. De asemenea, ar fi fost pacat ca HTC sa nu adere la acest nou val, mai ales ca el reprezinta o premiera: prima platforma cu jocuri Xbox Live si servicii audio/video Zune, ambele exclusive pentru Windows Phone 7 Series.

Interesant este faptul ca toate telefoanele ce vor rula noul OS vor fi dotate cu un buton hardware Bing, impunandu-se astfel motorul de cautare al celor de la Microsoft, dezvoltat folosind tehnologiile Yahoo! Oare va afecta aceasta mutare parteneriatul celor de la HTC cu Google? Sau oare l-a afectat deja, avand in vedere ca Motorola va produce Nexus Two?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×