MWC 2010: Emporia prezinta telefoanele Elegance si Solid la MWC

1.675 ori
<b>MWC 2010: Emporia prezinta telefoanele Elegance si Solid la MWC</b>Producatorul austriac de telefoane mobile Emporia a anuntat oficial 2 noi handseturi in cadrul showului MWC 2010, care a debutat ieri in Barcelona. Handseturile sunt destinate unui public in varsta si sunt caracterizate de o usurinta deosebita de...

Producatorul austriac de telefoane mobile Emporia a anuntat oficial 2 noi handseturi in cadrul showului MWC 2010, care a debutat ieri in Barcelona. Handseturile sunt destinate unui public in varsta si sunt caracterizate de o usurinta deosebita de utilizare.

Produsele Emporia vin cu taste de marimi mari, display-uri cu nivel ridicat al contrastului si alte functii de acest gen, create pentru utilizatorii in varsta. Primul model anuntat la MWC este Elegance, care va sosi pe piata in cel de-al doilea trimestru al anului, la pretul de 129 de euro.

Emporia Elegance opereaza in retele GSM 900/1800 MHz si vine cu un display OLED de 1.8 inchi, un difuzor care se aude tare si compatibilitate cu aparatele auditive. Modelul Solid, prezentat de asemenea in Barcelona este un terminal rezistent, cu pret de 199 euro si menit sa ajunga pe piata in trimestrul 3 al anului curent.

Emporia Solid incorporeaza de asemenea un display OLED de 1.8 inchi si este capabil sa reziste la contactul cu apa, la murdarire si multe altele. Printre dotarile sale se numara si suportul Bluetooth, iar bateriile ambelor modele Emporia vor rezista 250 de ore in standby sau 3 ore in mod convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×