Panasonic anunţă telefonul Eluga I3, cu VoLTE şi Android 5.1 Lollipop

1.023 ori
<b>Panasonic anunţă telefonul Eluga I3, cu VoLTE şi Android 5.1 Lollipop</b>Dacă credeați că Panasonic a renunțat la dezvoltarea de smartphone-uri, ei bine, vă înșelați. Compania în cauză tocmai ce a anunțat lansarea smartphone-ului Eluga I3, un terminal ce vine cu tehnologia VoLTE la bord, și cu Android 5.1 Lollipop ca sistem de

Panasonic nu e genul de companie care să invadeze piaţa cu câte 3-4 modele deodate că Elephone sau LeEco, ci lansează din când în când câte un handset, precum cele din seria Eluga. Nou venitul zilei este Panasonic Eluga I3, pe care îl vedeţi mai sus pe roz.

Avem de-a face cu un model ce rulează doar Android 5.1 Lollipop şi vine cu dotări modeste, reuşind să iasă în evidenţă doar prin suportul VoLTE. Terminalul soseşte şi cu interfaţa Fit Home UI aplicată peste Lollipop şi e dotat cu un procesor quad core de 1.3 GHz, dar şi un ecran IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p.

Camerele sunt rezonabile în zona low midrange, cu rezoluţie de 13 MP în spate (CMOS) şi 5 MP în faţă (tot senzor CMOS). Pe lângă VoLTE, primim şi LTE Categoria 4, cu suport pentru download cu viteza de până la 150 Mbps. Eluga I3 e un model dual SIM, cu suport Bluetooth 4.0, WiFi, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. El are o baterie de 2700 mAh şi va sosi pe rose gold, auriu şi albastru la preţul de 140 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×