MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 3 hands on - telefon entry level dual SIM cu dotări modeste (Video)

876 ori
<b>MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 3 hands on - telefon entry level dual SIM cu dotări modeste (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu specificații modeste, funcție dual SIM și design destul de plăcut, soluția ar putea veni de la ViewSonic. Compania a prezentat la MWC 2012 telefonul ViewPhone 3, pe care îl admirați în imaginile de mai...

Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu specificații modeste, funcție dual SIM și design destul de plăcut, soluția ar putea veni de la ViewSonic. Compania a prezentat la MWC 2012 telefonul ViewPhone 3, pe care îl admirați în imaginile de mai jos și în galeria foto de la final. Avem de-a face cu un handset entry level.

El păstrează interfața ViewScene 3D pe care am văzut-o și pe alte terminale ViewSonic, inclusiv tablete și telefoane. Acest UI este bazat pe SPB Shell 3D, iar revenind la handset, el îmi amintește ușor de un device Palm al ultimilor ani, datorită dimensiunilor reduse și designului compact. Telefonul rulează Android 2.3, pare a suferi puțin de lag din cauza interfatei 3D și are un ecran foarte luminos.

  • CPU: 800 MHz, Qualcomm
  • Display: 3.5 inch, HVGA
  • Camera: 5MP
  • Memorie: 2 GB interna, slot microSD, 512 MB RAM
  • Conectivitate: Bluetooth 2.1, WiFi, 3G, GPS

Construcția sa pare solidă, iar prețul acestui produs va fi în jur de 199 euro. Rețineți că acesta este un model dual SIM, cu procesorul single core și sunt tare curios dacă sloturile sale SIM se află sub baterie sau undeva la îndemână. Ar fi interesant de aflat dacă ViewSonic ViewPhone 3 suporta și sistemul hotswap. Având în vedere că Nokia a anunțat niște modele dual SIM destul de tentante în ultima vreme și avem și modele Android dual SIM de la Allview la preț bun, alegerea a devenit și mai grea în acest moment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×