MWC 2012: Fujitsu Arrows Ultra hands on - telefonul cu camera de 13 MP pentru care Îi invidiem pe japonezi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.507 ori
<b>MWC 2012: Fujitsu Arrows Ultra hands on - telefonul cu camera de 13 MP pentru care Îi invidiem pe japonezi (Video)</b>După atâtea modele midrange sau entry level vedem și un telefon mai bine dotat astăzi, unul produs de Fujitsu. Chiar numele său îl recomandă ca "Hi Spec", deci avem clar ceva deosebit la dispoziție. Terminalul rulează Android 4.0 ICS, are un...

După atâtea modele midrange sau entry level vedem și un telefon mai bine dotat astăzi, unul produs de Fujitsu. Chiar numele său îl recomandă ca "Hi Spec", deci avem clar ceva deosebit la dispoziție. Terminalul rulează Android 4.0 ICS, are un design plăcut, ecran de mari dimensiuni și este rezistent la apă și praf.

Partea sa din spate pare destul de ieftină și mai aflați că acest device vine cu un scanner biometric de amprente, interfața stock pentru Android 4.0, butoanele capacitive clasice pentru acest OS și o antenă pentru televiziune digitală, o funcție pe care o vedem des pe telefoanele asiatice. Se pare că handsetul va sosi în Japonia în iunie și ar putea rămâne doar în această țară... Hai să vedem și specificațiile lui Fujitsu Arrows Ultra Hi-Spec:

  • CPU: Nvidia Tegra 3, quad core, 1.4 GHz
  • Camera: 13.1 megapixeli
  • Display: 4.6 inch, 1280 x 720 pixeli
  • Conectivitate: NFC, HSDPA, Bluetooth, WiFi, LTE, DLNA, HDMI

Observați că persoana de la standul Fujitsu nu intra prea mult în detalii și asta pentru că terminalul prezentat este doar un prototip și nu varianta finală, iar softul nu este nici măcar detaliat. Am mai aflat că acest telefon vine cu o funcție interesantă, care încetinește ritmul convorbirilor telefonice în timp real, profitând de golurile care apar intr-o conversație. O altă funcție unică este cea care schimba vocea persoanei cu care vorbiți, astfel încât să fie mai ușor de auzit, această opțiune fiind destinată persoanelor în vârstă, după o setare în prealabil a vârstei.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×