MWC 2013: LG Optimus L7 II Hands on preview În Barcelona, un midrange atractiv pentru 2013 (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.682 ori
<b>MWC 2013: LG Optimus L7 II Hands on preview În Barcelona, un midrange atractiv pentru 2013 (Video)</b>Dacă LG Optimus L7 se vinde deja cu prețul de 799 la Quickmobile și aduce dotări bune pentru un midrange, nici succesorul său Optimus L7 II nu stă deloc rău. Avem de-a face cu un telefon pătrățos, cu spate cu textură plăcută, display luminos...

Dacă LG Optimus L7 se vinde deja cu prețul de 799 la Quickmobile și aduce dotări bune pentru un midrange, nici succesorul său Optimus L7 II nu stă deloc rău. Avem de-a face cu un telefon pătrățos, cu spate cu textură plăcută, display luminos și fără pic de lag, cum se vede mai jos.

Handsetul are aceeași diagonală ca și precedesorul, 4.3 inch și aceeași rezoluție, de 480 x 800 pixeli și folosește un panou IPS LCD luminos și cu unghiuri destul de de bune de vizualizare. De remarcat faptul că acest model are și o versiune dual SIM și că e puțin mai gros față de precesorul sau, cu aproape un milimetru. Avem parte de tehnologie Dolby audio la bordul acestui device, 4 GB memorie internă și 768 MB RAM.

LG Optimus L7 II

Handsetul rulează Android Jelly Bean și permite privirea unui clip video în vreme ce faceți și altceva pe telefon, după cum puteți vedea și în clipul hands on. Avem un slider pentru reglarea transparenței ferestrei video, pe care o mutați pe ecran în stil Pop Up Play de la Samsung. Terminalul are și o tastatură virtuală comodă și o funcție Quick Memo, care va permite sa luati notite rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×