MWC 2013: Kyocera Torque hands on - cu mâinile pe un telefon ultrarezistent (Video)

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.684 ori
<b>MWC 2013: Kyocera Torque hands on - cu mâinile pe un telefon ultrarezistent (Video)</b>MWC 2013 s-a încheiat, dar noi mai avem să vă prezentăm clipuri hands on filmate la fața locului. Printre ele se numără și cel de mai jos, care prezintă în acțiune un telefon Kyocera Torque, un device ultrazistent, care suporta fără probleme...

MWC 2013 s-a încheiat, dar noi mai avem să vă prezentăm clipuri hands on filmate la fața locului. Printre ele se numără și cel de mai jos, care prezintă în acțiune un telefon Kyocera Torque, un device ultrazistent, care suporta fără probleme șocuri puternice și rezistă și la apă și praf.

Handsetul are dotări modeste, dar mizează pe rezistența să deosebită. Se pare că deși acesta este un model japonez anunțat în ianuarie 2013, el are toate șansele să fie disponibil global, deci poate și în România. Handsetul se remarcă printr-un strat protector din cauciuc, iar dotările sale includ Android 4.0 ICS, difuzoare duale în partea inferioară, conectivitate 4G LTE și NFC.

Kyocera Torque

Deasupra ecranului cu rezoluție de 800 x 480 pixeli se afla o cameră de 1.3 MP, iar în spate avem o cameră de 5 megapixeli, cu opțiune panoramă și HDR. Telefonul dispune de un procesor dual core de 1.2 GHz, o baterie de 2500 mAh, slot microSD și o funcție software numită MaxiMZR, care permite economisirea bateriei prin oprirea traficului de date al aplicațiilor care rulează în fundal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×