MWC 2014: Alcatel OneTouch Pop Fit, un mic smartphone ce vine la pachet cu o mulțime de accesorii

1.667 ori
<b>MWC 2014: Alcatel OneTouch Pop Fit, un mic smartphone ce vine la pachet cu o mulțime de accesorii</b>Un nou produs, ce se vrea a fi numit un device portabil tocmai și-a făcut apariția în această lume dominată de terminale cu display-uri cât mai mari.. Acesta se numește Alcatel OneTouch Pop Fit și este un mic smartphone compatibil 3G care va...

Un nou produs, ce se vrea a fi numit un device portabil tocmai și-a făcut apariția în această lume dominată de terminale cu display-uri cât mai mari.. Acesta se numește Alcatel OneTouch Pop Fit și este un mic smartphone compatibil 3G care va costa doar 120$.

Alcatel OneTouch Pop Fit dispune de un display de 2.8 inch cu rezoluție QVGA, un procesor dual-core MediaTek, 512 MB RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă și o baterie de 1000 mAh, ce ar trebui să ofere destulă autonomie pentru micuțul display de 2.8 inch.

Alcatel OneTouch Pop Fit, un mic smartphone ce vine la pachet cu o mulțime de accesorii

Telefonul vine la pachet cu o serie de accesorii binevenite, printre care întâlnim: 5 capace spate în culori diferite (negru, albastru, galben, roz, roșu), o husă de tip flip-cover semi transparentă ce dispune de 3 butoane dedicate pentru music player și nu în ultimul rând, primim și o husă pentru braț, ce se va dovedi numai bună pentru a te bucura de muzică în timpul exercițiilor fizice.

Alcatel OneTouch Pop Fit, un mic smartphone ce vine la pachet cu o mulțime de accesorii

De asemenea, Alcatel OneTouch Pop Fit dispune de o serie de aplicații interesante, cum ar fi: RunKeeper - o aplicație ce înregistrează rezultatele sportive, music-player-ul DoubleTwist și tastatura Fleksy ce se presupune a fi mult mai ușor de utilizat pe display-urile de mici dimensiuni. Se așteaptă ca acest micuț terminal să ajungă pe piață în luna mai.

Alcatel OneTouch Pop Fit, un mic smartphone ce vine la pachet cu o mulțime de accesorii

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×