SSX Review: cel mai bun simulator de snowboard de pe console ajunge pe mobil, Își păstrează calitatea (Video)

1.242 ori
<b>SSX Review: cel mai bun simulator de snowboard de pe console ajunge pe mobil, Își păstrează calitatea (Video)</b>Sunt câteva nișe pe care Electronic Arts le domina fără apel, în special cele sportive. Dacă la capitolul basket 2K Games le cam ia fata, ei bine pe snowboard și și fotbal ei sunt încă regi. Astfel nu ne mira să vedem jocul de snowboard SSX...

Sunt câteva nișe pe care Electronic Arts le domina fără apel, în special cele sportive. Dacă la capitolul basket 2K Games le cam ia fata, ei bine pe snowboard și și fotbal ei sunt încă regi. Astfel nu ne mira să vedem jocul de snowboard SSX ajungând de pe PS3 și Xbox 360 pe Android.

Rețineți că doar posesorii de terminale Xperia Z1, Z Ultra și LG F Flex îl pot descărca, din câte știu. Jocul este disponibil gratuit, dar dacă faceți rost de APK îl puteți juca și pe un Nexus 4 de exemplu. Acest joc este uriaș, ocupând 1.2 GB spațiu și grafică sa arata destul de bine, dacă mă întrebați pe mine. Evident, există câteva buguri, precum placa de snowboard care trece prin pomi și zăpadă, dar peisajul per ansamblu, cel montan, arată bine.

SSX Review: cel mai bun simulator de snowboard de pe console ajunge pe mobil, Își păstrează calitatea (Video)

Pe lângă cursele standard de snowboard, veți putea face și trickuri, iar variațiile aici sunt uriașe. Aveți la dispoziție gesturi swipe pentru a face trickuri și tot soiul de bare metalice pe care să vă puneți placă și să începeți rotații la 360, 720 de grade sau mai mult. Un mecanism interesant este cel de rewind, astfel că dacă veți cădea sau vă veți bloca, puteți apăsa în partea superioară a ecranului și tine apăsat, pentru a da timpul înapoi.

Coloana sonoră a acestui joc este demnă de un NFS sau Asphalt, fiind piperata cu dubstep și drum & bass, iar competițiile de snowboard vă vor duce din SUA în Franța și din Rusia în Canada. Jocul este totuși foarte greu și veți avea nevoie de upgrade-uri de placă, echipament și abilități. îi dăm o notă de 9.5 din 10 pentru că domina nisa să și ne-am distrat de minune cu el pe LG G Flex.

LG G Flex, prețuri actualizate:

SSX Review, prezentat pe LG G Flex
​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×