MWC 2014: Hands on cu Allview X1 Xtreme - preview al flagshipului 2014 de la Allview (Video)

2.981 ori
<b>MWC 2014: Hands on cu Allview X1 Xtreme - preview al flagshipului 2014 de la Allview (Video)</b>Anunțat oficial în urmă cu mai puțin de 2 săptămâni, Allview X1 Xtreme a impresionat prin specificații și acum luăm contact direct cu acest device cu ocazia Mobile World Congress 2014. Ca în fiecare ediție din ultimii ani și Allview are un...

Anunțat oficial în urmă cu mai puțin de 2 săptămâni, Allview X1 Xtreme a impresionat prin specificații și acum luăm contact direct cu acest device cu ocazia Mobile World Congress 2014. Ca în fiecare ediție din ultimii ani și Allview are un stand încăpător la MWC.

Allview X1 Xtreme costă 1999 lei și va sosi în magazine în lună martie. El aduce un design unibody, cu grosime de 9.7 mm, dispune de un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD. Handsetul filmează 1080p la 30 FPS, iar designul telefonului implica un proces de producție CNC, care așează ecranul deasupra corpului unibody.

Allview X1 Xtreme

La interior avem 32 GB memorie internă, 3 GB RAM, iar ca OS ni se pune la dispoziție Android 4.2 cu o serie de teme și customizari specifice Allview. Procesorule este un Snapdragon 800, iar în spate avem o cameră de 16 megapixeli, în vreme ce în zona frontală se afla o cameră de 8 megapixeli. Acest model folosește o baterie de 2500 mAh, cu tehnologie Samsung și utilizează tehnologia LTPS pentru a reduce consumul ecranului.

Allview X1 Xtreme

Allview X1 Xtreme stă bine în mâna utilizatorului, datorită formei sale curbate. Așteptăm acum modelul și la review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×