Allview X3 Soul Pro Preview: flagship-ul cu adevărat future-proof de la Allview are de toate! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.616 ori
<b>Allview X3 Soul Pro Preview: flagship-ul cu adevărat future-proof de la Allview are de toate! (Video)</b>Pentru o perioadă de timp Allview X3 Soul a fost flagship-ul Allview din ultima vreme, sau rămâneam la X2 Xtreme cu această catalogare, dar acum cu siguranţă e vorba despre Allview X3 Soul Pro. El tocmai a sosit în teste la Mobilissimo.ro şi primeşte un p

Pentru o perioadă de timp Allview X3 Soul a fost flagship-ul Allview din ultima vreme, sau rămâneam la X2 Xtreme cu această catalogare, dar acum cu siguranţă e vorba despre Allview X3 Soul Pro. El tocmai a sosit în teste la Mobilissimo.ro şi primeşte un preview mai jos.

Terminalul costă 1.999 lei şi a debutat oficial la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress 2016. El este primul model Allview cu suport pentru o tehnologie în stil 3D Touch, numită în acest caz multi level touch. Ea implică apăsarea cu diferite nivele de presiune pe ecran pentru a declanşa extra meniuri şi funcţii. Acesta e primul model Android cu aceasta dotare pe care îl testam.

Allview X3 Soul Pro scoate la bătaie şi un corp foarte arătos, cu un panou 2.5D în faţă şi o carcasă metalică unibody excelent şlefuită şi măsurând doar 7 mm în grosime. Disponibil pe auriu sau gri, acest handset are scanner de amprente integrat în butonul Home şi vine cu un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch. Confirmând statutul de flagship avem cantitatea de 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus un procesor MediaTek Helio P10.

Telefonul include şi o cameră de 16 megapixeli cu încă o premieră pentru Allview: un telemetru laser inclus. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar la bord se mai află şi un port USB Type-C. Bateria lui Allview X3 Soul Pro este o unitate Li-Po de 3000 mAh, iar ca OS se remarca Android 6.0 Marshmallow. Acest flagship foloseşte şi un extra nivel de iluminare a ecranului cu rol de blitz pentru camera selfie.

În faţa tuturor acestor dotări, care oferă un pachet complet, trebuie spus că avem un terminal foarte interesant de testat şi acest preview a servit şi ca înlocuitor de unboxing, în lipsa cutiei oficiale. Ce ştim sigur e că primim cablu USB Type-C, încărcător şi probabil şi căşti şi manual. Apropo, acest smartphone vine cu un cadou sub forma headset-ului VR Visual VR 1.

Allview X3 Soul Pro, prețuri actualizate:

Allview X3 Soul Pro Video Preview

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×