MWC 2015: Sony Xperia E4g hands-on - telefon accesibil cu baterie puternică şi 4G LTE (Video)

1.056 ori
<b>MWC 2015: Sony Xperia E4g hands-on - telefon accesibil cu baterie puternică şi 4G LTE (Video)</b>La puţin timp după ce a anunţat Sony Xperia E4, Sony a decis să ofere o versiune actualizată a acestui terminal, sub numele de Sony Xperia E4g. Acest model a fost prezentat la MWC 2015, unde am avut ocazia să petrecem puţin timp cu el,...

La puţin timp după ce a anunţat Sony Xperia E4, Sony a decis să ofere o versiune actualizată a acestui terminal, sub numele de Sony Xperia E4g. Acest model a fost prezentat la MWC 2015, unde am avut ocazia să petrecem puţin timp cu el, realizând experienta hands on de mai jos.

Acesta este un terminal de buget, care se remarcă prin două aspecte: bateria generoasă, ce poate oferi 2 zile de funcţionare şi conectivitatea 4G LTE. Terminalul include un procesor quad core MediaTek MT6732 64 bit de 1.5 GHz şi rulează Android 4.4 KitKat. Acest model vine cu 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD şi o cameră de 2 MP în faţă, plus o cameră de 5 MP în spate.

Sony Xperia E4g

Sony Xperia E4g

​Terminalul are un design uşor rotunjit în partea din spate şi vine cu butoanele de volum şi cel On/Off în dreapta. Sony Xperia E4g aduce şi suport NFC, o baterie de 2300 mAh, Bluetooth 4.1, GPS şi va sosi pe negru sau alb. El va costa 129 de euro şi va sosi în magazine în aprilie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×