Noi informaţii despre Huawei P8, viitorul flagship al companiei, dar şi un gigantic phablet P8 Max apar pe web

Autor:  | Publicat în:  Huawei 680 ori
<b>Noi informaţii despre Huawei P8, viitorul flagship al companiei, dar şi un gigantic phablet P8 Max apar pe web</b>Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar &icirc;n afară de Samsung şi HTC, marile companii nu s-au prea &icirc;nghesuit să prezinte flagshipuri la MWC 2015. Ştiam deja că LG şi Sony nu o vor face, dar ne aşteptăm ca Huawei să &icirc;ncheie seria Ascend...

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar în afară de Samsung şi HTC, marile companii nu s-au prea înghesuit să prezinte flagshipuri la MWC 2015. Ştiam deja că LG şi Sony nu o vor face, dar ne aşteptăm ca Huawei să încheie seria Ascend şi să lanseze modelul P8. Ei bine, azi avem noi detalii despre P8, dar şi despre o versiune supradimensionată a sa.

Huawei P8 va sosi în luna aprilie a acestui an, iar între timp au apărut pe web imagini cu acest terminal şi cu un aşa numit P8 Max. Acesta din urmă va avea un display de 6.8 inch, potrivindu-se cu diagonalele extreme ale celor de la Huawei, că în cazul lui MediaPad X2. Revenind la P8, el va avea o carcasă cu dublă faţetă din sticlă şi va folosi o rama din zirconiu şi ceramică.

Noi informaţii despre Huawei P8, viitorul flagship al companiei, dar şi un gigantic phablet P8 Max apar pe web

Corpul său va măsura 6 mm în grosime şi va adopta un format unibody, iar P8 va aduce o cameră principală de 13 MP cu bliţ dual. Există şi zvonuri legate de o cameră duala în spate. În ce îl priveşte pe P8 Max, nu avem absolut nici o informaţie despre el, dar probabil va folosi un procesor HiSilicon Kirin high end, ca şi modelul P8. Mă aştept şi la camere selfie puternice, LTE şi poate şi rezoluţii Quad HD.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×