MWC 2016: LG lansează flagship-ul modular G5, cu gadgeturile şi accesoriile LG Friends, accent pus pe distracţie (Video)

4.785 ori
<b>MWC 2016: LG lansează flagship-ul modular G5, cu gadgeturile şi accesoriile LG Friends, accent pus pe distracţie (Video)</b>Evenimentul LG de la MWC 2016 a fost extrem de colorat, tineresc şi optimist, fiind plin de cuvintele "party" şi "friends". LG G5 a debutat oficial şi are fix dotările pe care le aşteptăm, inclusiv modularitatea. Surpriza a fost totuşi conceptul de...

Evenimentul LG de la MWC 2016 a fost extrem de colorat, tineresc şi optimist, fiind plin de cuvintele "party" şi "friends". LG G5 a debutat oficial şi are fix dotările pe care le aşteptăm, inclusiv modularitatea. Surpriza a fost totuşi conceptul de LG Friends, adică o serie de gadgeturi VR, AR şi un roboţel în formă de minge ce se pot conecta la telefon. 

LG G5 este primul telefon modular anunţat la nivel comercial, un model cu o baterie de tip slide out, amovibilă folosind o fantă în zona inferioară a handsetului. LG a prezentat şi conceptul de LG Friends, o colecţie de device-uri companion, care îmbunătăţesc ideea de divertisment folosind handsetul.

LG G5

LG G5 vine cu un corp metalic şi măsoară 7.7 mm în grosime, cântărind şi 159 de grame. El are un procesor Qualcomm Snapdragon 820 la interior, un ecran Quad HD IPS Quantum de 5.3 inch şi 4 GB RAM. Mai găsim şi 32 GB stocare la interior, o baterie de 2800 mAh şi o cameră principală duală, cu senzor de 16 şi 8 MP. În faţă se afla o cameră de 8 megapixeli pentru selfie.

Camera lui LG G5

Android 6.0 Marshmallow este OS-ul acestui device, care aduce şi suport LTE, WiFi, USB Type C şi vine pe argintiu, auriu şi roz. LG G5 se remarcă prin camera sa cu lentila wide angle la 135 de grade, ce permite captura unei fotografii mai ample, împreună cu camera principală cu lentilă de 78 de grade. Rezultatul e un tip de captură cu 15 grade mai larg decât câmpul de vizualizare al ochiului uman. Primim şi funcţia Always On pentru ecran, afişând notificările oriunde şi oricând fără a folosi mai mult de o treime din ecran. Se consuma doar 0.8% din baterie pe oră pentru această funcţie.

Camera lui LG G5

Ecranul lui G5 este de tip 3D Arc glass şi creează o curbură subtilă în design. Folosind modulele, LG G5 poate deveni camera digitală, player HiFi şi alte device-uri. LG Cam Plus e un astfel de modul, care se poate ataşa prin slotul bateriei, oferind posibilitatea de a ţine mai bine în mâna handsetul pentru captura foto, chiar şi cu o singură mână.

Accesorii modulare LG G5 (gadgeturi LG G5)

LG Cam Plus aduce butoane fizice Power, Shutter, Record, Zoom şi indicator LED. La pachet e inclusă şi o baterie extra de 1200 mAh. LG HiFi Plus with B&O Play aduce aportul tehnologiei Bang & Olufsen, sub formă de player audio DAC cu suport pentru upsampling.

E oferit astfel playback 32 bit la 384 KHz, care ne va gâdila urechile cu muzica high def. LG HiFi Plus with B&O Play poate fi folosit în tandem cu un LG G5 ca modul, sau separat, conectat la orice PC sau smartphone.

Ochelari VR LG G5

Pe lângă module, LG a prezentat şi accesorii companion, gadgeturi precum LG 360 VR, un headset VR mult mai compact decât produsele rivale. El poate simula privirea unui televizor cu diagonală de 130 de inch de la 2 metri distanta. Accesoriul cântăreşte doar 118 grame şi oferă o densitate de 639 ppi. Produsul poate afişa imagini la 360 de grade.

LG 360 Cam

Un alt companion este LG 360 Cam, o cameră ce suportă captura la 360 de grade şi include doi senzori de 13 MP cu lentile de 200 de grade, baterie de 1200 mAh şi stocare de 4 GB. LG 360 CAM oferă captura video 2K, şi acustica cu surround 5.1. Camera are parte de suportul Google şi suporta upload de imagini în Street View.

LG Rolling Bot e probabil cel mai interesant gadget, un roboţel în formă de bila, care poate captura imagini folosind o cameră de 8 MP, poate monitoriza casă şi animalele de companie atunci când sunteţi plecaţi şi oferă un feed către telefon. Acelaşi Bot se conectează la electrocasnicele smart şi se joacă cu animalul de companie cu un laser.

LG Smart Controller este o telecomandă specială pentru drone, care îl are pe LG G5 ca punct central de control pentru a afişa fluxul video de la dronă şi include şi un joystick în tandem cu restul mecanismnului. Pentru a administra toate accesoriile de mai sus, LG a lansat Friends Manager, o aplicaţie hub care permite conectarea fără setări şi opţiuni exagerat de complexe. Trebuie doar să parcurgeţi 3 paşi şi sunteţi conectaţi.

LG G5, baterie amovibilă

LG G5 e de departe cel mai original telefon LG produs vreodată şi avem aşteptări mari de la el şi mai ales de la accesoriile sale modulare, a căror evoluţie abia începe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×