MWC 2016: Microsoft Lumia 650 prezentare hands-on - model entry level Windows 10 Mobile cu greutate scăzută

1.090 ori
<b>MWC 2016: Microsoft Lumia 650 prezentare hands-on - model entry level Windows 10 Mobile cu greutate scăzută</b>Cu o săptăm&acirc;nă &icirc;nainte de debutul MWC 2016, Microsoft a ales să lanseze telefonul Microsoft Lumia 650, ale cărui dotări ne fac mai degrabă să ne g&acirc;ndim la un Lumia 550. Aceste specificaţii sunt mai degrabă entry level şi mai...

Cu o săptămână înainte de debutul MWC 2016, Microsoft a ales să lanseze telefonul Microsoft Lumia 650, ale cărui dotări ne fac mai degrabă să ne gândim la un Lumia 550. Aceste specificaţii sunt mai degrabă entry level şi mai jos vedeţi un hands on cu terminalul la MWC 2016.

Telefonul va costa 199 de dolari la liber şi va veni cu Windows 10 Mobile la bord, un ecran HD de 5 inch şi o cameră de 8 MP în spate. În clip remarcăm carcasa cu spate soft touch, ergonomia destul de bună şi o rama ce pare metalică. Designul nu arată rău deloc, iar handsetul măsoară 6.9 mm în grosime şi cântăreşte 122 grame, compact si pentru un device cu diagonala de 5 inch.

Microsoft Lumia 650 privit din spate

În clipul hands on vedem centrul de notificări şi camera uşor protuberanta din spate, dar şi camera selfie destul de bună, de 5 megapixeli. Aflăm şi că există o baterie de 2000 mAh la bord, 1 GB RAM şi un procesor Qualcomm Snapdragon 212. Telefonul va sosi pe piaţă pe alb sau negru.

Microsoft Lumia 650 privit din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×