MWC 2016: ZTE Blade V7 prezentare hands-on - smartphone midrange cu sticlă curbată şi corp unibody metalic

Autor:  | Publicat în:  ZTE 776 ori
<b>MWC 2016: ZTE Blade V7 prezentare hands-on - smartphone midrange cu sticlă curbată şi corp unibody metalic</b>Periplul Mobilissimo.ro pe la standurile de la MWC 2016 continuă, de această dată cu un hands on pentru telefonul ZTE Blade V7. Acesta este un model midrange cu un sasiu metalic arătos şi un ecran cu sticlă curbată &icirc;n zona frontală. &nbsp;...

Periplul Mobilissimo.ro pe la standurile de la MWC 2016 continuă, de această dată cu un hands on pentru telefonul ZTE Blade V7. Acesta este un model midrange cu un sasiu metalic arătos şi un ecran cu sticlă curbată în zona frontală.

ZTE a prezentat acest model la MWC 2016, designul sau aducând puţin cu al unui model HTC. Observaţi în hands on că acest smartphone are un design foarte glossy, în special când vine vorba de ecranul său Full HD acoperit cu sticlă 2.5D. ZTE Blade V7 are o grosime de 7.5 mm şi e destul de slim şi elegant. Se remarcă şi butonul Home uşor iluminat şi interfaţa cu nuanţe plate de culoare.

ZTE Blade V7

E interesant faptul că acest terminal ZTE nu are scanner de amprente, dar e destul de bine acoperit ca dotări, precum o cameră de 13 MP, ecran Full HD de 5.2 inch, baterie de 2500 mAh şi 2 GB RAM. Handsetul are o cameră selfie de 5 MP şi procesor octa core MediaTek MT6753. Produsul soseşte pe auriu sau argintiu şi va costa sub 400 de dolari.

ZTE Blade V7 privit din lateral

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×