Nexus 5 desfăcut de iFixit, ușor de reparat și dotat cu componente Synaptics, Sandisk și SK Hynix (video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.768 ori
<b>Nexus 5 desfăcut de iFixit, ușor de reparat și dotat cu componente Synaptics, Sandisk și SK Hynix (video)</b>Nexus 5 a ajuns deja la câțiva retaileri importanți de la noi, unde este disponibil la prețuri atractive, iar acum e momentul să aruncăm o privire la interiorul său. Ca de obicei cei de la iFixit.com au desfăcut terminalul și oferă detalii...

Nexus 5 a ajuns deja la câțiva retaileri importanți de la noi, unde este disponibil la prețuri atractive, iar acum e momentul să aruncăm o privire la interiorul său. Ca de obicei cei de la iFixit.com au desfăcut terminalul și oferă detalii despre componente, hardware și ușurință de reparare.

LG este producătorul acestui device, care din fericire nu face abuz de lipici la interior, spre deosebire de orice iPad produs până acum spre exemplu. Clipsuri din plastic fixează spatele terminalului, într-un mod similar cu Nexus 7 2012 și 2013. La interiorul lui Nexus 5 se afla componente precum RAM de la SK Hynix, un transmițător SlimPort de la Analogix și Snapdragon 800, CPU de la Qualcomm.

Nexus 5 desfăcut de iFixit, ușor de reparat și dotat cu componente Synaptics, Sandisk și SK Hynix (video)​

Qualcomm produce și chipul audio și cel pentru administrarea energiei. Broadcom produce două componente de la interior, un chip WiFi și un controller NFC. Controllerul touchscreen este marca Synaptics, iar Sandisk integrează 16 GB memorie NAND flash. în continuare așteptam acest super smartphone în teste pentru o mușcătură de KitKat proaspăt.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×