ASUS ne prezintă experiența de pe noul PadFone Infinity (versiune pentru Europa) - (video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.347 ori
<b>ASUS ne prezintă experiența de pe noul PadFone Infinity (versiune pentru Europa) - (video)</b>Anunțat oficial în luna septembrie a acestui an, noul PadFone Infinity 2&nbsp;este cu siguranță un upgrade considerabil față de generația precedentă. De curând cei de la Asus au postat pe youtube un video în care ni se prezintă acest hibrid...

Anunțat oficial în luna septembrie a acestui an, noul PadFone Infinity este cu siguranță un upgrade considerabil față de generația precedentă. De curând cei de la Asus au postat pe youtube un video în care ni se prezintă acest hibrid telefon-tabletă, video pe care îl puteți urmări mai jos.

​

Principala caracteristică a luiPadFone Infinity (noua versiune, pentru Europa), o reprezintă procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core de 2.2 gHz. De asemenea nici camera foto nu a fost neglijată, avem la dispoziție un senzor de 13 megapixeli ce vine cu lentilă F2.0 și cu o aplicație numită PixelMaster care combină mai mulți pixeli pentru a forma o fotografie mai clară de 3mpx. Ca alte dotări reamintim display-ul de 5 inch Full HD, 16 sau 32 gb memorie internă, 2 gb RAM și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Padfone Station integrează un display Full HD IPS de 10.1 inch, o baterie de 5000 mAh, cameră frontală și o greutate de 532 grame. Prețul telefonului va fi de 640 $, iar dockul tabletă va fi disponibil pentru suma de 240 $.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×