Noi detalii despre vânzarea BlackBerry sosesc în presă: Microsoft și Xiaomi sunt pe lista de potențiali investitori

1.079 ori
<b>Noi detalii despre vânzarea BlackBerry sosesc în presă: Microsoft și Xiaomi sunt pe lista de potențiali investitori</b>Nu este nici prima, dar nici ultima dată c&acirc;nd auzim informații despre o posibilă v&acirc;nzare a companiei canadiene BlackBerry ce este celebră pentru numeroasele terminale cu tastaturi qwerty de pe piață. Digitimes este publicația care...

Nu este nici prima, dar nici ultima dată când auzim informații despre o posibilă vânzare a companiei canadiene BlackBerry ce este celebră pentru numeroasele terminale cu tastaturi qwerty de pe piață. Digitimes este publicația care astăzi ne aduce noi detalii despre listarea companiei la vânzare.

Aparent, informațiile sosite din partea unor surse din industrie sugerează faptul că printre companiile ce urmăresc achiziția grupului BlackBerry se numără Microsoft, Xiaomi, și rivalii Lenovo, respectiv Huawei.

Potrivit Digitimes, Microsoft urmărește ca odată cu achiziția BlackBerry să intre pe piața de terminale business și să aducă în portofoliu numeroasele brevete canadiene pentru comunicații, platforma mobilă și cele din categoria Internet of Vehicles (IOV). Pe de altă parte, companiile chineze de mai sus doresc intrarea pe piața europeană și americană prin preluarea BlackBerry.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×