Noi documente scăpate pe web confirmă specificaţiile lui Nexus 5X; Vine cu doar 2 GB RAM!

946 ori
<b>Noi documente scăpate pe web confirmă specificaţiile lui Nexus 5X; Vine cu doar 2 GB RAM!</b>Suntem la doar c&acirc;teva ore de lansarea noilor terminale Google Nexus şi pe ultima sută de metri mai descoperim detalii despre terminale. Spre exemplu Google (LG) Nexus 5X tocmai a avut parte de o scăpare, a unei liste complete de specificaţii....

Suntem la doar câteva ore de lansarea noilor terminale Google Nexus şi pe ultima sută de metri mai descoperim detalii despre terminale. Spre exemplu Google (LG) Nexus 5X tocmai a avut parte de o scăpare, a unei liste complete de specificaţii.

Nexus 5X este modelul mai modest dotat din duo-ul de terminale Nexus ce va fi lansat azi, cel cu adevărat high end fiind Huawei Nexus 6P. Ne declarăm surprinşi să vedem că Nexus 5X are doar 2 GB RAM la bord, conform listei mai sus menţionate. Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, dar are şi un ecran Full HD de 5.2 inch, plus scanner de amprente şi o cameră de 12.3 megapixeli cu deschidere F/2.0.

Noi documente scăpate pe web confirmă specificaţiile lui Nexus 5X; Vine cu doar 2 GB RAM!

La bord se mai află şi o cameră frontală de 5 MP, procesorul hexa core Snapdragon 808 şi 16 sau 32 GB stocare. Terminalul măsoară 7.9 mm în grosime, cântăreşte 136 de grame şi are port USB Type-C inclus. Odată cu această scăpare a apărut şi o fotografie promoţională cu aplicaţia Google Camera 3.0, care pare să păstreze abordarea minimalista şi simplitatea UI-ului.

În ziua de azi, un telefon cu 2 GB RAM poate avea o singură justificare: un preţ foarte scăzut.

Specificatii Nexus 5X

LG Nexus 5X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×