HTC One A9 se dezvăluie acum şi pe alb, în noi fotografii hands on

1.040 ori
<b>HTC One A9 se dezvăluie acum şi pe alb, în noi fotografii hands on</b>HTC One A9 a avut o adevărată explozie de scăpări &icirc;n ultimele 2 săptăm&acirc;ni, anumite aspecte ale sale fiind dezamăgitoare, faţă de aşteptările publicului. Azi vedem noi fotografii hands on cu acest model, de această dată pe alb....

HTC One A9 a avut o adevărată explozie de scăpări în ultimele 2 săptămâni, anumite aspecte ale sale fiind dezamăgitoare, faţă de aşteptările publicului. Azi vedem noi fotografii hands on cu acest model, de această dată pe alb.

Cunoscut o perioadă şi ca Aero, smartphone-ul apărea recent şi în AnTuTu, ocazie cu care specificaţiile sale nu foarte impresionante au fost confirmate. Observăm că One A9 aduce cu un iPhone privit din faţă şi pare a adopta un sasiu din plastic, cu rama metalică. Privit si din profil el pare un iPhone 6, având acele margini rotunjite metalice. Se pare că în zona frontală avem un panou din sticlă 2.5D, la rândul său cu margini rotunjite.

HTC One A9

La ultima scăpare, acest telefon apărea cu un procesor Qualcomm Snapdragon 620 la bord, ecran Full HD de 5 inch şi camera de 13 megapixeli în spate. În zona frontală avem o cameră de 5 MP, iar la bord se afla atât un scanner de amprente, cât şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Nu e exclus să vedem acest telefon anunţat azi, la evenimentul HTC din Japonia, cel teoretic dedicat lui HTC Butterfly 3 în versiunea internaţională.

HTC One A9 se dezvăluie acum şi pe alb, în noi fotografii hands on

HTC One A9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×