Noi imagini cu BlackBerry Javelin

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 980 ori

De obicei vedem prea putine imagini cu telefoane mobile a caror lansare o asteptam cu nerabdare... In cazul lui BlackBerry Javelin, urmatorul terminal 2.5G produs de RIM beneficiem de prea multe poze, din toate unghiurile, astfel ca putem admira...

De obicei vedem prea putine imagini cu telefoane mobile a caror lansare o asteptam cu nerabdare... In cazul lui BlackBerry Javelin, urmatorul terminal 2.5G produs de RIM beneficiem de prea multe poze, din toate unghiurile, astfel ca putem admira handsetul, cu mult inainte de lansarea sa.

BlackBerry Javelin

Ce este Javelin? Una dintre versiunile lui BlackBerry 9000, cea EV-DO mai bine zis, in vreme ce varianta cu suport EDGE poarta numele de Niagara. Javelin va sosi prin Verizon si va dispune de un display semi-VGA cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, functii GPS si o camera de 3.2 megapixeli. Din pacate aceasta versiune va fi cea fara WiFi, deci va trebuie sa achizitionati un Niagara pentru mai multe dotari.

Nici data de lansare a lui Javelin nu este chiar atractiva, jumatatea lui 2009 fiind pana acum momentul lansarii anuntat oficial de catre producatorul RIM. Intrebarea este cine ar mai dori un astfel de handset dupa lansarea lui BlackBerry Bold si a telefonului cu clapeta BlackBerry Kickstart? Si Sony Ericsson a facut greseala de a lasa sa se inteleaga ca XPERIA X1 ar sosi in 2009, exasperand fanii ce ardeau de nerabdare sa atinga smartphone-un in 2008. Din fericire zvonul a fost dezmintit si speram ca si RIM sa procedeze la fel cu incredibila data de lansare pentru Javelin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×