Noi imagini cu iPad Mini, de această dată mult mai realiste

1.414 ori
<b>Noi imagini cu iPad Mini, de această dată mult mai realiste</b>și iată încă o colecție de imagini cu iPad Mini, de această dată unele mai realiste decât scăpările din ultimele zile. în această săptămână am avut ocazia să vedem atât o randare a lui iPad Mini publicată de Gizmodo, niște imagini...

și iată încă o colecție de imagini cu iPad Mini, de această dată unele mai realiste decât scăpările din ultimele zile. în această săptămână am avut ocazia să vedem atât o randare a lui iPad Mini publicată de Gizmodo, niște imagini create de un grafician, reprezentând viziunea sa cu privire la noul iPad. Acum vedem și aceste imagini care au ajuns pe web prin intermediul lui Twitter.

Nu am dus lipsă de zvonuri despre această tabletă, asta e sigur. Cu ceva timp în urma aflăm că în Asia se produc unități "mockup" ale tabletei pentru doar 30 de dolari, evident nefuncționale, dar care arăta la fel ca device-ul de 7.85 inch. Acum vedem imagini ce par reale și ne duc cu gândul la o lansare apropiată a produsului Apple. Ce remarc aici este faptul că acest gadget dispune de butoane de volum cam prea plastificate și deloc arătoase, cu acel feeling de ieftin care nu e specific Apple.

Noi imagini cu iPad Mini, de această dată mult mai realiste

De aici putem deduce că e vorba de un fals și nu de o tabletă reală. Observați și portul Lightning din partea inferioară și difuzoarele stereo ce amintesc de designul lui iPhone 5, plus carcasa rotunjită a acestui model. El pare și ușor mai gros din cauza faptului că marginile nu mai sunt "în pantă" că la precedentul iPad. Ați cumpăra un astfel de terminal dacă ar avea un preț de... să zicem 1500 de lei?

Noi imagini cu iPad Mini, de această dată mult mai realiste

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×