Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top

Autor:  | Publicat în:  LG 1.923 ori
<b>Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top</b>Lansarea smartphone-ului LG Optimus Nexus pare neverosimilă. Apar imagini și informații în fiecare zi, din ce în ce mai detaliate. Acum avem alte două imagini și câteva date tehnice. LG are o mare responsabilitate în a lansa un device care să...

Lansarea smartphone-ului LG Optimus Nexus pare neverosimilă. Apar imagini și informații în fiecare zi, din ce în ce mai detaliate. Acum avem alte două imagini și câteva date tehnice. LG are o mare responsabilitate în a lansa un device care să fie un adevărat smartphone pentru cei pasionați de sistemul de operare Android, pentru dezvoltatori de aplicații.

Să vedem specificațiile tehnice:

  • display cu rezoluția 1184x768 pixeli și 320 ppi;
  • procesor quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare (fără microSD slot);
  • Android Jelly Bean;
  • cameră de 8 Megapixeli. 

Partea frontală rotunjită amintește de Samsung Galaxy Nexus, dar nu-mi vine să cred că vor alege să ofere doar 8 GB spațiu de stocare și fără microSD slot, Galaxy Nexus aducea 16 GB. Mi se pare un mare pas înapoi. Vor fi suficient 2 - 3 aplicații mai mari ca să fie epuizat tot spațiul de stocare, unul pe care-l consider de-a dreptul anemic. Nu înțeleg logica lor, să oferi un procesor quad-core de top, cel mai probabil se va merge pe S4 Pro + Adreno 320 GPU, 2 GB de RAM, display HD și … 8 GB pentru aplicații și toate cele. Să sperăm că este o informație falsă.

Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top

Ca design îmi place Optimus Nexus, simplu și merge pe linia menținută până acum. Să vedem toate informațiile, prețul, disponibilitate. Am o vagă impresie că totul se va afla foarte repede, mai ales după aceste scăpări pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×