Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top

Autor:  | Publicat în:  LG 2.077 ori
<b>Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top</b>Lansarea smartphone-ului LG Optimus Nexus pare neverosimilă. Apar imagini și informații în fiecare zi, din ce în ce mai detaliate. Acum avem alte două imagini și câteva date tehnice. LG are o mare responsabilitate în a lansa un device care să...

Lansarea smartphone-ului LG Optimus Nexus pare neverosimilă. Apar imagini și informații în fiecare zi, din ce în ce mai detaliate. Acum avem alte două imagini și câteva date tehnice. LG are o mare responsabilitate în a lansa un device care să fie un adevărat smartphone pentru cei pasionați de sistemul de operare Android, pentru dezvoltatori de aplicații.

Să vedem specificațiile tehnice:

  • display cu rezoluția 1184x768 pixeli și 320 ppi;
  • procesor quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare (fără microSD slot);
  • Android Jelly Bean;
  • cameră de 8 Megapixeli. 

Partea frontală rotunjită amintește de Samsung Galaxy Nexus, dar nu-mi vine să cred că vor alege să ofere doar 8 GB spațiu de stocare și fără microSD slot, Galaxy Nexus aducea 16 GB. Mi se pare un mare pas înapoi. Vor fi suficient 2 - 3 aplicații mai mari ca să fie epuizat tot spațiul de stocare, unul pe care-l consider de-a dreptul anemic. Nu înțeleg logica lor, să oferi un procesor quad-core de top, cel mai probabil se va merge pe S4 Pro + Adreno 320 GPU, 2 GB de RAM, display HD și … 8 GB pentru aplicații și toate cele. Să sperăm că este o informație falsă.

Alte două imagini cu LG Optimus Nexus și o primă specificație ciudată pentru un smartphone de top

Ca design îmi place Optimus Nexus, simplu și merge pe linia menținută până acum. Să vedem toate informațiile, prețul, disponibilitate. Am o vagă impresie că totul se va afla foarte repede, mai ales după aceste scăpări pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×