Noi imagini cu modelul Nexus pregătit de Huawei apar pe web; aflăm și câteva dintre specificațiile sale

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.283 ori
<b>Noi imagini cu modelul Nexus pregătit de Huawei apar pe web; aflăm și câteva dintre specificațiile sale</b>Chiar ieri vedeam o serie de imagini cu Huawei Nexus, un phablet ce ar putea debuta chiar &icirc;n această toamnă cu Android 6.0 Marshmallow la bord. Din c&acirc;te se pare, seria de scăpări continuă și astăzi, zi &icirc;n care putem vedea...

Chiar ieri vedeam o serie de imagini cu Huawei Nexus, un phablet ce ar putea debuta chiar în această toamnă cu Android 6.0 Marshmallow la bord. Din câte se pare, seria de scăpări continuă și astăzi, zi în care putem vedea telefonul în varianta prototip, dar și afla câteva dintre specificațiile sale tehnice.

În primul rând se remarcă faptul că noul smartphone va aduce un capac spate detașabil în stilul lui OnePlus 2, bateria fiind totuși neînlăturabilă. De asemenea, putem observa și difuzoarele stereo frontale, respectiv portul USB Type-C amplasat la bază.

Una dintre aceste imagini ne dezvăluie și o parte dintre specificațiile telefonului - 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8994), cel mai probabil o versiune actualizată ce nu se va încălzi atât de mult ca chip-ul produs inițial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×