Noi imagini cu Symbian^4 isi fac aparitia pe web

1.413 ori
<b>Noi imagini cu Symbian^4 isi fac aparitia pe web</b>Desi la ultima conferinta de presa Nokia, Symbian^4 nu mai parea o alternativa viabila, avand in vedere lansarea lui MeeGo, iata ca noi imagini cu acest OS isi fac aparitia pe web. Ele pot fi admirate mai jos si va oferim detalii despre meniul Home al...

Desi la ultima conferinta de presa Nokia, Symbian^4 nu mai parea o alternativa viabila, avand in vedere lansarea lui MeeGo, iata ca noi imagini cu acest OS isi fac aparitia pe web. Ele pot fi admirate mai jos si va oferim detalii despre meniul Home al celui mai nou Symbian in randurile urmatoare.

Aceste imagini au aparut pe Symbian Developer Wiki si sunt realizate cu ajutorul unui emulator. Dupa cum puteti vedea, indicatorul de semnal si cel al bateriei au fost mutate intr-o bara superioara subtire afisata pe ecran. In partea dreapta a barei principale descoperim un buton tip launcher de aplicatii, in vreme ce meniul central de optiuni este de tip drop-down.

Celebrele "puncte" din partea inferioara a ecranului permit trecerea utilizatorului cu usurinta de la o pagina a meniului Home la alta. Meniuri pop-on sunt si ele disponibile si mai aflam ca aplicatiile din Symbian^4 sunt grupate dupa categorii si ca va exista si un soft pentru cautarea lor. Din cate stim la aceasta ora, noul OS ar putea fi gata pana la finalul anului si lansat pe terminale in prima jumatate a lui 2011.

Ramane de vazut daca si aceasta platforma va fi o dezamagire, ca Symbian^3...

Noi imagini cu Symbian^4 isi fac aparitia pe web

Noi imagini cu Symbian^4 isi fac aparitia pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×