Nokia comenteaza in legatura cu problemele cu antena ale lui iPhone 4, dar si ale terminalelor lor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.509 ori
<b>Nokia comenteaza in legatura cu problemele cu antena ale lui iPhone 4, dar si ale terminalelor lor</b>Vineri, in cadrul conferintei organizate de Apple pentru a discuta problemele lui iPhone 4, Steve Jobs a mentionat faptul ca si alte terminale mobile au probleme cu semnalul, respectiv antena, nu doar iPhone 4. Am aflat ca Apple a investit 100 de milioane...

Vineri, in cadrul conferintei organizate de Apple pentru a discuta problemele lui iPhone 4, Steve Jobs a mentionat faptul ca si alte terminale mobile au probleme cu semnalul, respectiv antena, nu doar iPhone 4. Am aflat ca Apple a investit 100 de milioane de dolari pentru rezolvarea problemei dar si ca Nokia s-a sesizat in legatura cu acest soi de bug, prezentandu-si opinia intr-un email adresat celor de la IntoMobile.

Astfel, aflam ca Nokia considera ca in general orice telefon mobil va fi afectat de felul in care utilizatorul sau il tine in mana. Acesta este motivul pentru care finlandezii au creat terminale care pot fi tinute in orice pozitie in mana, functionand OK indiferent the situatie. Una dintre inovatiile folosite pentru aceasta realizare este amplasarea antenelor pe terminal atat in partea superioara, cat si cea inferioara a handsetului, dar si prin alegerea unor materiale potrivite pentru respectivul smartphone.

Desi Nokia a facut cateva aluzii la iPhone 4 in mailul sau, trebuie sa mentionam ca si finlandezii s-au confruntat cu o problema similara in cazul modelului E71, cu multe inainte ca Apple sa capete aceasta faima negativa. Iata despre ce este vorba:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×