Noi imagini de calitate cu Samsung Acme i8910

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.479 ori
<b>Noi imagini de calitate cu Samsung Acme i8910</b>Dupa ce am facut cunostiinta cu telefonul Samsung Acme i8910, un smartphone cu display touchscreen si specificatii impresionante, iata ca si-au facut aparitia pe web o serie de imagini de calitate cu acest terminal: Daca numele sau nu va suna cunoscut, va...

Dupa ce am facut cunostiinta cu telefonul Samsung Acme i8910, un smartphone cu display touchscreen si specificatii impresionante, iata ca si-au facut aparitia pe web o serie de imagini de calitate cu acest terminal:

Daca numele sau nu va suna cunoscut, va reamintim ca telefonul dispune de un ecran touch de mari dimensiuni (AMOLED), ruleaza Symbian S60 v5, iar lista de specificatii include si suport DNLA, playback DivX si o camera de 8 megapixeli. Aceasta din urma suporta un zoom digital de 9x, iar dintre dotarile handsetului mai amintim si un GPS, HDMI, WiFi si un jack de 3.5 mm.

Samsung Acme i8910

Asteptam cu nerabdare prezentarea acestui terminal la Mobile World Congress 2009, mai ales ca Samsung s-a specializat deja in realizarea telefoanelor cu ecran touch si camera de 8 megapixeli si va trece in curand si la cameraphones de 12 megapixeli. Ce alegem? Acme i8910 sau Samsung Memoir?

Samsung Acme i8910

Sursa: Dailymobile.se

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×