Microsoft prezinta serviciul My Phone - sincronizare si backup

1.211 ori
<b>Microsoft prezinta serviciul My Phone - sincronizare si backup</b>Microsoft a lansat vineri, din greseala un web site promotional pentru noul serviciu de sincronizare si backup My Phone, scotandu-l apoi de pe Internet si revenind asupra deciziei, prin relansarea site-ului promotional si postarea de informatii...

Microsoft a lansat vineri, din greseala un web site promotional pentru noul serviciu de sincronizare si backup My Phone, scotandu-l apoi de pe Internet si revenind asupra deciziei, prin relansarea site-ului promotional si postarea de informatii suplimentare.

Acest serviciu gratuit este in faza de dezvoltare, iar varianta sa beta este disponibila doar pe baza de invitatie, fiind oferita participantilor la Mobile World Congress 2009, care va debuta pe 16 februarie, la Barcelona. CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer va tine un discurs in cadrul acestui show, in data de 17 februarie.

Numele de cod al serviciului este SkyBox, iar site-ul My Phone a fost lansat accidental pe domeniul getskybox.com, greseala fiind remediata rapid. Conform informatiilor de pe noul site, utilizatorii lui My Phone vor putea sa faca backup al contactelor, calendarului si memento-urilor lor, salvand si mesaje text, imagini si orice alte informatii online. Datele pot fi impartasite cu alti utilizatori, iar informatia va fi updatata prin utilizarea unui PC, care foloseste o interfata web-based.

Microsoft a afirmat ca fiecare utilizator va beneficia de spatiu de stocare de 200 MB, mentionand si ca doar telefoanele ce ruleaza Windows Mobile 6 sau versiuni mai noi ale OS-ului vor fi compatibile cu My Phone. Acest serviciu rivalizeaza cu MobileMe, oferit de Apple la pretul de 99 de dolari pe an si care a avut numeroase probleme la lansarea sa in 2008. Totusi, avantajul lui MobileMe este ca el ofera 20 GB spatiu de stocare si poate sincroniza datele intre mai multe PC-uri (inclusiv Mac-uri).

Sursa: Computerworld.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×