Nokia 1508, cel mai nou telefon low-end cu suport CDMA

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.482 ori
<b>Nokia 1508, cel mai nou telefon low-end cu suport CDMA</b>Nokia tocmai a anuntat un nou telefon entry-level, modelul 1508. Acest handset nu este chiar ce ne asteptam de la gigantul finlandez, care ne-a oferit in aceasta saptamana zvonuri despre celebrul Tube. Importante la aceasta lansare nu sunt specificatiile...

Nokia tocmai a anuntat un nou telefon entry-level, modelul 1508. Acest handset nu este chiar ce ne asteptam de la gigantul finlandez, care ne-a oferit in aceasta saptamana zvonuri despre celebrul Tube.

Importante la aceasta lansare nu sunt specificatiile telefonului, mediocre de altfel, ci mai degraba suportul CDMA al acestui handset. Acest tip de conectivitate face din terminal unul destinat publicului american si o tentativa a companiei Nokia de a-si creste popularitatea in SUA. Nokia 1508 include un radio FM, o aplicatie ca permite inregistrarea vocala si destula memorie pentru a retine pana la 500 de contacte si 400 de mesaje text.

Secventele audio inregistrate pot avea maximum 3 minute, iar in cazul in care va intrebati cand va fi disponibil acest telefon, ei bine Nokia 1508 va fi lansat candva in cel de-al treilea trimestru al anului. Ne asteptam ca handsetul sa fie disponibil gratuit cu un abonament generos, sau chiar si la liber cu acelasi pret pe masura caracteristicilor sale low-end. Operatorii ce vor oferi noul Nokia nu au fost anuntati inca.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×