Motorola ZN200 trece de testele FCC

1.590 ori
<b>Motorola ZN200 trece de testele FCC</b>Telefonul Motorola ZN200 a trecut recent testele celor de la FCC si trebuie sa aflati ca aceste un terminal de nivel mediu, cu specificatii pe masura si probabil un pret rezonabil. ZN200 va sosi cu o camera de 2 megapixeli cu zoom digital 8X si suport...

Telefonul Motorola ZN200 a trecut recent testele celor de la FCC si trebuie sa aflati ca aceste un terminal de nivel mediu, cu specificatii pe masura si probabil un pret rezonabil.

ZN200 va sosi cu o camera de 2 megapixeli cu zoom digital 8X si suport pentru inregistrare video, Bluetooth si jack audio de 2.5mm. Nimic spectaculos la acest model, exact cum ne-am fi asteptat. Pe de alta parte, e bine de stiut ca Motorola mai "traieste" inca si acum trebuie doar sa fim rabdatori pana la lansarea handsetului sau dotat cu camera Kodak de 5 megapixeli. Acesta, spre deosebire de modestul ZN200 are toate atributele pentru a fi un hit Motorola.

2008 va fi un an pe care Motorola ar dori sa-l uite, de vreme ce compania risca sa-si piarda pozitia a treia din topul producatorilor de telefoane mobile, fiind intrecuta nu de una ci de 2 companii, Sony Ericsson si LG. Suntem totusi surprinsi ca firma americana rezista in top 3, in ciuda faptului ca Motorola s-a divizat in 2 unitati, iar handseturile etalate la showurile tech din 2008 au fost dezamagitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×